HELT RÅTT!!!

Nå har vi feiret foreninga vår med kaker, kaffe og gjester. Jeg har nevnt det før 😉, men gjør det igjen, for det er faktisk helt rått! Alta JFF har fått Foreningsprisen fra NJFF liksom. I løpet av landsmøteperioden på tre år var vi beste forening i landet. Vi delte prisen med Borre JFL i Vestfold, og det er greit, de er gode. De også. 

 

Styret i Alta JFF (Leder for Barn og ungdomsutvalget ikke tilstede).

Fra begrunnelsen til NJFF:

Alta Jeger- og Fiskerforening (AJFF) er Finnmarks største lokalforening med en jevn medlemsoppslutning på mellom 6-700. Foreningen er usedvanlig aktiv, og kan skilte med faste tilbud til barn og unge, en kvinnesatsing som spenner fra egne skytebanekvelder til vilt- og vinkurs, samarbeide med lakseinteressentselskapet om ungdomscamper, en løpende jegeropplæring, ulike jaktkurs, båt til utlån og mye, mye mer.

AJFF har i løpet av fem år bygd opp et spennende aktivitetssenter på Kvenvik med en rekke skytebaner. Foreningen har gjennomført to NM i jegertrap, et NM i leirduesti og et NM i nordisk trap siden 2010.
Foreningsprisen består av diplom og kr 50.000,- til hver forening.

 

På markeringa forrige lørdag var medlemmer, sponsorer, ordfører og media tilstede og her er lenke til artikkelen i Altaposten: 

Markering av Foreningsprisen i Altaposten

Ordføreren holdt en veldig fin tale og gratulerte oss med Foreningsprisen.

 

Vi gleder oss til å finne ut hva prispengene kan brukes på, som kan generere aktivitet i foreninga.

 

#friluftsliv #jakt #fiske